Delavnica

Utelešanje poslovne znamke

...Cilj delavnice

Pomagati ljudjem s strastjo (kreativnim podjetnikom in voditeljem malih organizacij), da se na igriv način predstavijo in sporočijo esenco svoje poslovne znamke.

Z gibanjem in vizualizacijo zasluti lastnosti svoje znamke.

Z utelešanjem arhetipa pa izpolni svoje zmožnosti.


Si želite poglobiti razumevanje izkušnje, ki jo imajo vaše stranke, ko pridejo v stik z vašo poslovno znamko?

Zaradi naraščanja globaliziranega korporativnega oglaševanja, je identiteto blagovne znamke za mala podjetja in samostojne podjetnike, vedno težje opredeliti.

Odgovoriti na vprašanje "Zakaj je mojim strankam sploh pomembno to, kar počnem?" je zelo težka naloga, ki pa vključuje moč avtentičnega izražanje našega resničnega bistva. Trudimo se artikulirati svojo zgodbo o naši blagovni znamki, saj iz nje izvira bistvo tega, kdo smo in zakaj delamo to, kar nas izpolnjuje in veseli, to pa izhaja tudi in predvsem iz potreb naših teles in ne samo iz misli in idej, ki jih imamo v glavi.

Ta delavnica je priložnost za raziskovanje identitete vaše blagovne znamke skozi jezik telesa: občutek, gibanje in dih. V tej 13-urni delavnici se boste naučili temeljnega okvira za utelešeno samoraziskovanje, ki vam bo omogočil občutek sebe, ki je opredeljen od znotraj navzven, in ne nasprotno.

Z vodenimi vizualizacijami, ki bodo motivirale vaše gibanje , bomo raziskovali in uskladili arhetipske energije vašega uma in telesa z vašimi izdelki in storitvami. S tem pa poglobili vaše zavedanje o tem, kako ti trije prepletajoči tokovi določajo, kdo smo in kako sodelujemo s svojimi potrošniki.

Pod vodstvom treh izkušenih strokovnjakov boste lahko preizkusili kako te koncepte definirate zase in kako vam arhetipi lahko pomagajo pri komuniciranju identitete, izraznosti in izkušnje, ki jo ponuja vaša blagovna znamka.

Delavnica je sestavljena iz vodenih vizualizacij gibanja, izostrevanja komunikacijske identitete vaše blagovne znamke in povezovanja z drugimi udeleženci, njihovimi izkušnjami in medsebojnem učenju drug od drugega, saj se le tako med seboj lahko podpiramo v našem notranjem potovanju in skupaj uspevamo.

Urnik

Tekom meseca pred začetkom delavnice potekajo individualna srečanja z vsakim udeležencem, za snovanje predstavitvene branding strategije, ki jo pripravimo prilagojeno posameznikovim potrebam.

1. dan / petek

15:30 › Uvodno-spoznavni krog

16:30 › Čuječe body-mind ogrevanje

20:00 › Večerja

2. dan / sobota

9:00 › Ogrevanje, ki vodi v meditativni ples

10:00 › Archetype branding in utelešanje 1. del

14:00 › Kosilo

15:30 › Vizulizacija v sproščenem stanju

17:30 › Individualne ure

3. dan / nedelja

9:00 › Ogrevanje, ki vodi v meditativni ples

10:00 › Archetype branding in utelešanje 2. del

14:00 › Kosilo

15:00 › Praktični nasveti uporabe strategije znamke

16:00 › Zaključek

Potek delavnice facilitatorji lahko spremenijo glede na potrebe in dinamiko prijavljene skupine

Kaj bom pridobil/a

 • Poglobljen uvid v značilnosti in izjemno samozavest ob pripovedovanju zgodbe svoje blagovne znamke (tudi če te zbudijo sredi noči :)

 • Predstavitveno branding strategijo, ki jo lahko uporabiš za ustvarjanje katerekoli promocijske vsebine za tvoje podjetje. Glej vzorec.

 • Nepozaben vikend v skupini podobno mislečih, umik od vsakodnevne hektike z užitkom v gibalnih igrah, meditacijskih vizualizacijah, plesu in sproščanju.

Cena

369 €

Kaj je vključeno v ceno:

 • predstavitvena branding strategija tvoje poslovne znamke

 • 13 ur utelešanja in raziskovanja arhetipov

 • poglobljene uvide strokovnjakov in pomoč pri jasni komunikaciji in pripovedovanju zgodbe svoje poslovne znamke

Lokacija

Gibalni inštitut Vija Vaja, Dolenjska cesta 43, Ljubljana


 • bližina centra

 • brezplačno parkirišče

 • območje mestnega prometa: postaja Rakovnik (avtobus št. 3, 3B, 3G)

2021

Prijavnica


Kdo smo?

Smo ustvarjalci edinstvene metodologije, ki združuje gibanje, moč arhetipov in vizualizacijo za ponotranjenje in boljšo komunikacijo bistva tvojega trženega sporočila.

Sandra Anais

Certificirana arhetipska svetovalka (CMED) in voditeljica delavnic utelešanja arhetipov.

Saša Starovojtov

Strokovnjak za poslovne znamke, podjetnik in aikido mojster.

Nana Žargi

Dizajnerka in hipnoterapevtka.

Plačilo

 • Naziv: Športno društvo Dokiai

 • Naslov: Dolenjska 19, 1000 LJ

 • Namen: članarina

 • Račun: SI56 0205 8025 4809 727

 • DŠ: 10304681 (nismo ddv zavezanci)

Dokiai je društvo v javnem interesu, svojim članom ponuja stabilnost in strukturo, ki jo potrebujejo za dobro počutje in osebno rast.

Naša učna metoda povezuje načela borilnih veščin z vsakdanjim življenjem. Otroke učimo varnosti in reda, odraslim ponujamo orodja za obvladovanje stresa in reševanja konfliktov.

› Preberi več na www.dokiai.com